utorok 24. júna 2014

Čitateľský denník: Sladká pomsta

Autor: Alice Nasweter
Názov: Sladká pomsta
Fandom: Avengers
Odkaz: TU

Všetci milujeme frostiron. Všetci milujeme prvo-aprílové žartíky. A z toho zaručene vyplýva, že všetci budeme milovať aj túto poviedku!



Stručné info o deji:

Loki a Tony, po neslávnom útoku na New York, už nejaký ten piatok žijú spolu. Všetci veria, že ten despotický šialenec z Asgardu je len ďalšou z Tonyho vlastnoručných hračiek (to nie je dvojzmysel) a všetko je tak, ako má byť. Všetko sa ale zmení v momente, keď sa boh jedného dňa prebudí s rannou nevoľnosťou a nasledujúce minúty strávi objímaním záchodovej misy.

Áno, je to presne tak, ako si myslíte...
Alebo nie?


Môj názor:

Rozhodla som sa o tejto poviedke napísať hneď z dvoch dôvodov. Prvým je, že je absolútne skvelá, nad vecou, neuveriteľne roztomilá, vtipná a v istom smere veľmi realistická. Tým druhým je fakt, že práve vďaka tejto poviedke som narazila na úžasný blog A. Nasweter a zamilovala si ho.
Nie je umenie napísať stovky strán, podstatné je zachytiť myšlienku a dôvtip. Nie je nič, čo by som tejto poviedke vytkla, je jednoducho jednou z tých, ktoré môžete čítať kdekoľvek a kedykoľvek a zaručene vám zdvihne náladu.

Dosť bolo rečí, hor sa do čítania!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára